Arıtılmış Su Test Çalışmaları Devam Ediyor

Su Arıtma Tesisinden ilçe merkezine su verilmek için hazırlıklar tamamlanıyor. Ekiplerimizce bütün mahallelerde test çalışmaları hızla devam ediyor. Su İşlerine ait personeller, mahalle aralarına döşenen su boru hatlarında son denemeleri yapıyor. Testlerin sona ermesinin ardından ilçe merkezindeki bütün evlere arıtılmış su kesintisiz olarak verilecek.

‘Bir Devir Sona Eriyor’

Yıllardır su sorunu yaşayan ilçemiz artık 24 saat kesintisiz arıtılmış suya kavuşacak. Daha önceleri kuyu uyu ya da her mahalleye farklı saatler de su verilirken, yeni sistem ile bütün hanelere sürekli kesintisiz su ulaştırılacak.

Belediye olarak halkımıza çağrımız, sokak ve caddelere boşa akan suları israf etmemeleri hususunda dikkatli olmalardır.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı