Sosyal medya üzerinde kampanya başlatan İsmail Birge ve ekip arkadaşları, Belediye Eş Başkanlarımız ile iletişime geçerek, çarşı merkezindeki 2. cadde de kuruyan ağaçların yerine yeni fidanların dikilmesi için öneride bulundu.

Eş Başkanlarımız Adalet Fidan, Süleyman Şavluk ve Park ve Bahçeler Müdürümüz İrfan Ökten'e durumu aktararak gereğinin yapılması hususunda talimat verdi. Park ve Bahçeler Müdürümüz İrfan Ökten ve personeller, sosyal medya üzerinden kampanya başlatan İsmail Birge ile bu gün 2. cadde de kuruyan fidanları kökten çıkararak yerine yeni akasya fidanları dikti.

İsmail Birge, Eş Başkanlarımız Adalet Fidan ve Süleyman Şavluk'a teşekkürlerini ileterek bu tür çalışmalar için sürekli belediye ile koordineli bir şekilde hareket edeceklerini ifade etti.

Adalet FİDAN
Süleyman ŞAVLUK