Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili mesaj yayınladı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş mesajında şu açıklamalara yer verdi:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün önderliğinde 26 Ağustosta başlayan ve 30 Ağustosta eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Tarihimizin kıvanç dolu dönüm noktalarından biri olan bu büyük gün milletimizin özgürlük için son hamleye karar verdiği tarihin adıdır.

Bu büyük gün vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum. "

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı