56. Cadde de Halkla Bir Araya Geldik

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş ile Fen İşleri Müdürü Mehmet Şirin Saygıdar, 56’ıncı cadde de halkla bir araya geldi.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş, Fen İşleri Müdürü Mehmet Şirin Saygıdar ile beraber 56’ıncı cadde de vatandaşlar ile bir araya geldi. Burada vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi. 56’ıncı cadde de kaldırım ve yol çalışmaları hususunda vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Vekili Işıktaş, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Fen İşleri Müdürü Mehmet Şirin Saygıdar, 56’ıncı cadde de yapılacak çalışmaların aşamaları hakkında Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Işıktaş’ı bilgilendirirken, yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını ifade etti.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı