8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Kadın Destek Merkezinde görevli kadınlarımız, ilçe merkezinde birçok kadın girişimci bayan ile bir araya gelerek, karanfil verdi.

Belediyemize bağlı Kadın Destek merkezimizde görevli bulunan kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla Kaymakamlık, Belediye, İlçe Emniyet binası ve ilçe merkezinde görevli kadınlara karanfil vererek kadınlar gününü kutladı.

Daha sonra İpekyolu üzerindeki genç girişimci Yunus Ökten tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel organize edilen künefe ikramına iştirak edildi. Yunus Ökten, Kadın Destek merkezindeki kadınlar iş yerine davet ederek kadınlara jest yaptı. Antep usulü künefe ile kadınlara künefe ikramında bulunan Genç Girişimci Yunus Ökten, Daha sonra kadınlara karanfil dağıttı. Bu durumdan oldukça memnun kalan Belediye Kadın Destek Merkezi Müdiremiz Gönül Ürgen, Yunus Ökten’e bütün kadınlar adına teşekkür etti. Program çekilen toplu fotoğrafın ardından son buldu. Programa Belediye Kadın Destek Merkezindeki kurs eğitmenleri ile kursiyerlerin yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Erdoğan’ın Eşi Filiz Erdoğan da katıldı.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı