Belediyemizce Koç Ortaokulu konferans salonun da düzenlenen etkinlikte çok sayıda kişi katıldı.

Koç Ortaokulu konferans salonun da düzenlenen etkinlikte saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş’ın Eşi Tuğba Işıktaş, anneliğin öneminden bahsederek tüm annelerin anneler gününü kutladı. Işıktaş, kutsal bir meslek olduğunu belirterek, sadece yılda 1 hafta değil, 365 günün anneler günü olduğunu vurguladı.

Daha sonra anneler gününe özel hazırlanan kısa film ve annelerin röportaj videoları izlendi. Anneler günü ile ilgili şiirlerin okunması ile salonda duygusal anlar yaşanırken, bazı katılımcılar gözyaşlarını tutamadı.

Etkinlik sırasında katılan annelere verilen numaralar için çekilişler çekildi. İsmi çıkan 10 anneye hediyeler verildi.

Son olarak yapılan tiyatro gösteri ve seçilen 3 anneye plaket verilmesi ile son buldu.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı