Belediyemiz tarafından yürütülen ara sokaklar da yürütülen parke taşı döşeme işlerimiz tüm hızıyla devam ediyor.

İlçe merkezinde yürütülen alt yapı çalışmalarımızın sona erdiği alanlar da üst yapı çalışmalarımız başlamış durum da. Asfalt ekipleri tarafından ilçe merkezimizdeki ana caddelere asfalt döküm işleri devam ederken, asfalt makinesinin girmediği sokaklara ise kilitli parke taşı döşeniyor.

İmalatı tamamen belediyemize bağlı Parke Taşı Fabrikasında üretilen kilitli parke taşlarını ekiplerimiz ara sokaklara döşüyor.

Son olarak Şehit Harun Boy ile Karşıyaka mahallesinde bulunan sokaklara parke taşlarının döşenmesinin ardından sokaklarımız yeni görünümüne kavuştu. Karşıyaka mahallesinin bitmesinin ardından ekiplerimiz Başak Mahallesinin üst bölgelerinden başlayarak, ara sokak ver caddelere parke kilitli parke taşı döşemeye başladı.

İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sezer Işıktaş’ın  talimatı ile Fen İşleri Müdürü Mehmet Şirin Saygıdar çalışmaları yerinde denetleyerek, incelemede bulundu.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı