Yeni Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Belediye Eş Başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şırnak il merkezi ve çevre ilçelerdeki yerel basın temsilcilerinin oluşturduğu Yeni Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Eş Başkanlarımızı makamında ziyaret etti. Eş Başkanımız Süleyman Şavluk basın ve iletişimin günümüzde çok popüler bir statüye sahip olduğunu belirtti. Eş Başkan Şavluk, basın mensuplarının görevini hakkıyla ira etmeleri gerektiğine değindi.

Daha sonra Eş Başkanımız Adalet Fidan, basının insan hayatının bir parçası olduğunu, iletişimin, yapılan çalışmaların, gelişmelerin anlık takip edilme fırsatına sahip olunduğunu söyledi.

Cemiyet adına söz alan Yeni Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Balık da, yerel meyanın sosyal medyanın farklı olduğunu, yapılan çalışmaların sosyal medyadan çok, yerel ya da ulusal medya ile paylaşılmasının daha doğru olduğunu söyledi.

Yapılan ikramdan sonra ziyaret son buldu.

Adalet FİDAN
Süleyman ŞAVLUK