Başkan Vekili Işıktaş Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Denetledi

Silopi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş, Silopi Belediyesi Fen İşleri Müdür Mehmet Şirin Saygıdar ile beraber ilçedeki çalışma alanlarını denetledi.

İlçe merkezindeki çalışmalarını denetleyen Işıktaş, 49. cadde de parke taşı döşeme işlerini de denetledi.

Karşıyaka Mahallesi 49. Cadde de yapımı devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Işıktaş, daha sonra Karşıyaka mezarlığı ve çevre düzenlemelerini de denetledi.

Silopi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş çalışma alanlarında görev yapan personellere yapılan çalışmaların hızlandırılması ve bir an önce bitmesi hususunda talimat verdi.

Silopi Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Şirin Saygıdar’da bazı çalışma noktalarında notlar tutarak, belediye birim müdürleri ile temas kurup, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı