Başkan Vekili Işıktaş Mevlid Etkinliğine katıldı

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Dr Sezer Işıktaş, ilçemizdeki İmam Hatip Okulları tarafından düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliğine katıldı.

Silopi Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile İmam Hatip Ortaokulu tarafından "Hazreti Muhammed ve Gençlik" temalı Mevlid-i Nebi etkinliği düzenlendi.

Koç İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlik, Kur'an'ı Kerim tilavetiyle başladı. Etkinlik, ilahi ekibinin Hazreti Muhammed'i konu alan ilahileri seslendirmesiyle devam etti.

Kız Anadolu İmam Lisesi öğrencilerinin cahiliye döneminde kızlarını diri-diri gömüldüğünü anlatan tiyatro gösteriminin ardından programa konuşmacı olarak katılan Molla Ahmet Bilen, Hazreti Muhammed'in gençlere verdiği değeri anlatarak, eğitimli gençlerin yetiştirilmesi gerektiğini belirtti.

Etkinlik, okunan duanın ardın toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Etkinliğe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Dr Sezer Işıktaş, İlçe Milli Eğitim Müdür Bülent Dayanan, İlçe Müftüsü Hüseyin Elçi, İlçe Devlet Hastanesi Müdürü Mehmet Sait Yalgettekin, kurum amirleri, siyasi parti ile STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı