Okul Sporları Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Futsal spor dalı etkinlikleri kapsamında ilçemizi bölge genelinde temsil eden sporculara Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Dr Sezer Işıktaş, kupa ve madalya verdi.

Gençlik Hizmetlerine Bağlı kapalı Spor Salonun da Futsal spor dalında karşı karşıya oynayan minik sporcuların maçını izleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Dr Sezer Işıktaş, ilçemizi temsil edecek sporculara ödüllerini erdi.

Bölgede ilçemizi temsil etmeye hak kazanan Erkeklerde Şampiyon Dicle Ortaokulu, Kızlarda Şampiyon Şehit Üsteğmen Ahmet Konuksever Ortaokulu takımlarına Ödüllerin takdim eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Dr Sezer Işıktaş, başarılar dileyerek toplu fotoğraf çekti.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı