Başkan Vekili Işıktaş’tan Engelliler Haftası Mesajı

Silopi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr.Sezer Işıktaş, 10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Dr. Sezer Işıktaş mesajında şu görüşlere yer verdi; “Gelişmiş ülkelerin çağdaşlık düzeyinin en önemli belirtilerinden biri engelli vatandaşlara sahip çıkmalarıdır. Engellilerimizin sağlık, sosyal yaşam ve istihdam gibi yaşamsal hizmetlerden tam olarak yararlanabilmeleri onların en temel haklarındandır.

Silopi Kaymakamlığı ve Belediyesi olarak, engelli vatandaşların her alanda yaşamsal ihtiyaçlarına daha kolay ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla hizmetlerimiz devam ediyor. Engelli kardeşlerimizi yılın belirli günlerinde hatırlamak yerine, yılın 365 günü her an zihnimizden hiç çıkarmadan onlara hizmet etmeyi kendimize ilke edindik. Engelsiz bir yaşama kavuşmanın hayal olmadığı düşüncesi ile tüm Engelli kardeşlerimizin, büyüklerimizin haftasını kutluyor, hepsine sağlıklı, mutlu ve huzur dolu günler diliyorum.”

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı