Silopi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Dr. Sezer Işıktaş öğrencileri ödüllendirerek, forma ve spor ayakkabısı hediye etti.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programı kapsamında 17 Mart 2018 günü Silopi Kapalı Spor Salonunda düzenlenen anma etkinliklerinde şanlı Türk bayrağımızı taşıyan Koç Ortaokulunda öğrenim gören yirmi sekiz öğrenci, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Dr. Sezer Işıktaş tarafından Silopi spor renklerini taşıyan birer forma takımı ve spor ayakkabı ile ödüllendirildiler.

Kaymakamlık makamında öğrencileri kabul eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Işıktaş, öğrencilere spor yapmaları yanında başarılı bir öğrenci olmaları için çok çalışmalarını söyleyerek başarı dileklerinde bulundu.

Program toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı