Başkan Vekilimiz Işıktaş’tan Köy Okul Ziyareti

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Dr. Sezer Işıktaş, Ortaköy, Ilıcalar Köyü, Çiftlik Köyü ve Buğdaylı köyündeki okulları dolaşarak öğrenciler ile bir araya geldi.

Ders durumları ile öğretmenlerden bilgi alan Başkan Vekilimiz Dr. Sezer Işıktaş, öğretmenlerin sorunları da dinleyerek, sorunların çözümü ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürüne talimat verdi.

Köy muhtarları köylerine yapılan yeni asfalt yol için Kaymakamımıza teşekkür etti. Köylerin sorunlarını bildiklerini ve bunların çözümü için çalıştıklarını ifade etti. İlçe Kaymakamımız Köy muhtarları tarafından uğurlandı.

Kaymakam ve Başkan Vekilimiz Dr. Sezer Işıktaş’a ziyaret esnasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Cem Yalçın eşlik etti.

Adalet FİDAN
Süleyman ŞAVLUK