İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından 23.02.2018 tarihli onay ile Silopi Kaymakamlığına, Şırnak Valiliğince de Belediyemize atanan Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş görevine başladı.

İçişleri bakanlığınca yayınlanan kararnamede İçişleri Bakanlığı Ankara 1’inci Derece Mülkiye Müfettişliğine atanan Silopi Kaymakamı ve Belediye Başkanımız Sayın Savaş Konak’ın yeni göreve başlamasının ardından yine bakanlıkça görevlendirilen Hatay Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, Silopi Kaymakamlığı ve Silopi Belediye Başkanlığında yeni görevine başladı.

1979 Uşak Eşme doğumlu olan Sezer Işıktaş, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 2003 yılının Şubat ayında Eskişehir'de kaymakam adayı olarak göreve başlayan Işıktaş, bir yıl İngiltere'de yüksek lisans yaptıktan sonra Kütahya Domaniç'te kaymakamlık görevinde bulunduktan sonra Dicle'ye atandı. Daha sonra Karaman Vali Yardımcılığına atanan Işıktaş, geçici görevle Hatay Vali Yardımcılığına atandı.

Sezer Işıktaş İçişleri bakanlığınca Silopi Kaymakamlığına görevlendirme ile atanması ile beraber, Şırnak Valiliğince Silopi Belediyesinde görevlendirme ile Başkan Vekilliğine atandı.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı