Belediyemizce Başak Mahallesinde Camii inşa edildi

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Dr. Sezer Işıktaş'ın talimatı doğrultusunda, Başak mahallesinde cami inşa edildi. Temeli 200 m2 alan toplam 400 m2 inşa edilen 2 katlı caminin alt katında taziye evi bulunuyor.

Belediye mühendislerimizce projesi çizilen caminin inşaatı bitme aşamasına geldi. Kolon ve duvarlarının bittiği inşaatta, sadece iç kaplama, boya ve beton işleri kaldı. Mühendislerimizce sürekli denetlenen camii inşaatı, kısa sürede tamamlanarak ilçe müftülüğüne devredilecek.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Dr. Sezer Işıktaş Başak Mahallesinde inşa edilen hakkında bilgi alarak, inşaatının kısa sürede sona ermesinin  ve müftülüğe teslim edilerek, halka açık hale getirilmesini söyledi.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı