Kadınların yönetime katılması, sosyal alanlar da daha aktif olmaları amacıyla, belediyemiz bünyesinde Kadın Meclisi kuruldu.

Eş Başkanımız Adalet Fidan başkanlığında kurulan meclis, ilk toplantısını belediye meclis salonunda gerçekleştirdi.  Kadın Meclisi'nin sosyal dönüşümde kendilerinin gözü, kulağı olacağını ifade eden Eş Başkanımız Fidan, "Biz bazen belediyenin işlerine o kadar dalıyoruz ki, bazen etrafımızda olan bitenden haberimiz olmayabiliyor. Bize sivil destek gerekiyor. Hiç kimse tek başına hiçbir şey yapamaz. Bu bir ekip çalışmasıdır. Bu beraber çalışmaktır. Kadın Meclisimiz ile bundan sonraki süreçte yapacağınız toplantılarda sosyal projelere, güzel projelere siz değerli kadınlarımızla beraber imza atacağız." dedi.

Toplantıya katılan kadınların ilçemize yönelik projeler hakkında fikir alış verişinde bulunan Eş Başkanımız Adalet Fidan kadınlarla daha sonra belediye hizmet binası önünde toplu fotoğraf çektirdi.

Adalet FİDAN
Süleyman ŞAVLUK