Belediyemizce Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçe stadında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Belediyemizce Silopi ilçe stadında Ramazan şenlikleri adı altında çeşitli etkinlikler düzenledi. 1 ay boyunca ilçe stadında yapılan etkinliklere ilahi sanatçıları katılarak vatandaşlara halka açık konser verdi.

Binlerce kişinin katılım gerçekleştirdiği etkinlik Kuranı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun katılımından dolayı teşekkür ettiğin belirten Işıktaş, Ramazan ayı içerisinde çeşitli günlerde ilahi sanatçılarının konseri, tiyatro gösterisi düzenleneceğini söyledi. Sezer Işıktaş'ın konuşmasının ardından ilahi sanatçısı Muzaffer Gürler'in Kürtçe ve Türkçe okuduğu ilahiler ile gece geç saatlere kadar vatandaşlar coştu. İlk defa Ramazan şenlikleri etkinliğinin yapıldığı Silopi ilçesinde vatandaşlar keyif sürdü. İlahilerin okunduğu esna da bazen duygusal anlar yaşanırken, bazen de vatandaşlar coşkulu anlar yaşadı.

Etkinlik alanında belediyemiz tarafından vatandaşlara ücretsiz pamuk şekeri, tatlı, limonata ve su ikram edildi.

Etkinliğin birinci gününde İlçe Kaymakamı ve Belediye başkanı Sezer Işıktaş ve eşi Tuğba Işıktaş, Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, STK temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı