Silopi Belediyesince Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçe stadında düzenlenen etkinlikler coşkuyla devam ediyor.

Belediyemizce ilçe stadında düzenlenen Ramazan Şenlikleri etkinliklerimiz devam ediyor. Binlerce kişinin katıldığı etkinliğin 2'inci günün de Genç İmam Hatipliler Grubu tarafından Hz. Hamza'nın Şehadeti adlı tiyatro gösterisi sahnelendi ve ilahiler okundu.  Son olarak Silopi Gençlik Merkezine bağlı Genç Gönüllüler Korosu müzik grubu yöresel türküler okudu. Şırnak yöresine ait Kürtçe türküler okunurken vatandaşların bir kısmı halaylar çekti.

Etkinlik gece geç saatlerde sona erdi. Etkinlik alanında belediyemizce vatandaşlara ücretsiz pamuk şekeri, tatlı, limonata ve su ikram edildi.

İlçe stadında düzenlenen etkinliğin ikinci gününde İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Sezer Işıktaş ve eşi, Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, STK temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı