Belediyemize bağlı hizmet bahçesinde doğum yaptıktan sonra hayatını kaybeden köpeğin yavrularını belediye personellerimiz ve polis memuru biberonla besleyerek sahip çıktı.

- Silopi belediyesinde 24 saat esasına göre güvenlik görevini yürüten polis memuru ve beldiye personellerimiz, hem mesai, hem de mesai dışındaki vakitlerini de yetim ve yavru köpeklere bakmakla geçiriyor.

Kısa süre önce belediye bahçesinde doğum yaptıktan sonra hayatını kaybeden yavru köpekleri kendi sahiplenen polis memuru ve personellerimiz, kendi elleri ile büyüttü. Marketten alınan bebe bisküvilerine süt karıştırarak mama yapıp yemekleri verildikten sonra belediye bahçesine çıkarılarak her gün ortalama 3 saat oyun oynanıyor.

Günlük ihtiyaçları karşılanan yavru köpeklerin, ileride hayvan sever vatandaşlara teslim edilebileceği de bildirilirken, şu ana kadar 5 yavru köpeğin eksiksiz bir şekilde bakılıyor.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı