Belediyemizce ilçe merkezindeki bozuk cadde ve sokaklarda onarımlar devam ediyor. Ekiplerimizce kilitli parke taşı döşeme işleri, stabilize yol yapım işleri hızla yapılıyor. Son olarak Yenişehir mahallesinde bulunan Nevroz Parkının arka tarafındaki 157, 154/A, 155, 186. sokaklar iş makinelerince düzeltilirken, stabilize yol yapıldı.

Karşıyaka mahallesinde bulunan 718. sokak da, baştan aşağı iş makinelerince düzeltildi. Yol geçiş güzergahı bozuk olan sokaktaki oluşan çukurlara kamyonlarla toprak doldurularak, silindir ile baskı yapıldı.

Ayrıca Şehit Harun Boy mahallesindeki 47. cadde de kilitli parke taşı döşeme işlerimiz de hızla devam ediyor.

Belediyemizce ilçe merkezinde bozuk cadde ve sokakların tamamı rapor haline getirilmiş, ekiplerimizce bütün onarımlar yapılacaktır.

Adalet FİDAN
Süleyman ŞAVLUK