Belediyemizce ilçe merkezindeki bozuk cadde ve sokak onarım çalışmaları hızla devam ediyor. Bu Kapsam da belediyemizce alınan 7 Bin Ton sıcak bitümlü asfalt ilçe merkezindeki bozuk cadde ve sokaklara yama yapımında kullanılacak.

İlk olarak Cumhuriyet mahallesinde aktif olarak kullanılan caddelerde çalışma başlatan ekipler, sırasıyla ilçe merkezinin tamamında çalışmalarını sürdürecekler. İş makinelerince yama yapılan alan da kazı yapıldıktan sonra, sıcak asfalt dökülerek cadde üzerindeki tahribat giderilecek.

Cumhuriyet mahallesinde 2 alan da yapılan çalışmalar hızla devam ederken, Belediye Eş Başkanlarımız ve Meclis Üyelerimiz sürekli çalışmaları yerinde denetleyerek personellerde bilgi alıyor.

Adalet FİDAN
Süleyman ŞAVLUK