Belediye Eş Başkanlarımız Adalet Fidan ve Süleyman Şavluk, belediyemize bağlı Parke Taşı Üretim Tesisi, Mezbahana, Yeni Çöp Alanı ve İlçe Otogarında personeller ile bir araya geldi.

Parke Taşı Üretme Tesisinde çalışan personeller ile bir araya gelen Eş Başkanlarımız, burada personellerle bir süre sohbet etti. Daha sonra Mezbahana de denetim yapan Eş başkanlarımız, Yeni Çöp Toplama Merkezini de dolaştı.

Akabinde İlçe Otogarına gelen Eş Başkanlarımız Adalet Fidan ve Süleyman Şavluk, buradaki işleyiş hakkında bilgi aldı. Şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan firma sahipleri ile bir araya gelen Eş Başkanlarımız, burada sorun ve sıkıntıları dinledi. Daha sonra ilçe otogarının eksikliklerinin tespit edilmesi için incelemede bulundu.

Son olarak Otogarda çalışan personellerden bilgi alan Eş Başkanlarımız Buradan ayrıldı.

Adalet FİDAN
Süleyman ŞAVLUK