Belediye Eş Başkanlarımız Adalet Fidan ile Süleyman Şavluk ve beraberinde ki meclis üyelerimiz, Görümlü beldesine bağlı Nevro köyünde onarımı yapılan su boru hattındaki çalışmaları denetledi. Personellerle bir araya gelen Eş başkanlarımız, Su İşleri Birimi sorumlusu Mehmet Songuralp’tan bilgi aldı. Dere yatağından  geçen boru hattının aşırı yağmurdan ötürü çatladığını ve personellerce onarıldığını belirten Songuralp, çalışmaların kısa sürede biteceğini bilgisini verdi.

Eş Başkanlarımız Nevro köyünden geçen boru hattının ana deposunda da inceleme başlattıktan sonra buradan ayrıldı.

Nevro köyünden geçen kaynak suyu boru hattımız ile Şehit Harun Boy, Barbaros ve Başak mahallelerinin üst kısımlarının su ihtiyacı gideriliyor.

Ayrıca Siyahkaya barajından gelen su boru hattının sürekli patlamasından ötürü Eş Başkanlarımızca yeni bir alternatif yol çizilerek, meydana gelebilecek her hangi bir patlama esnasında alternatif yol kullanılarak, ilçenin tamamına kesintisiz su akışı sağlanacaktır.

Adalet FİDAN
Süleyman ŞAVLUK