Belediye Eş Başkanımız Adalet Fidan ve belediye meclis üyelerimiz Yılmaz Güney Parkı, Nevroz Parkı ve Engelsiz Yaşam Parkı denetleyerek inceleme yaptı. Park işletmecilerinden bilgi alan Eş Başkanımız Fidan, eksikliklerin giderilmesi hususunda talimat verdi.

Parkları vatandaşın daha rahat, güvenirli ve temiz ortamda kullanması için eksikliklerin giderileceğini belirten Eş Başkanımız Adalet Fidan, ilçedeki bütün parklardaki eksikliklerin giderileceğini bu kapsamda parka gelen vatandaşların daha keyifli vakit geçireceklerini söyledi.

Meclis üyelerimiz de, ilçedeki park işletmecilerinden eksiklikleri rapor halinde aldı. İhale sözleşmesinde gereken inceleme yapıldıktan sonra, parkların eksiklikleri ve onarımı yapılacak.

Adalet FİDAN
Süleyman ŞAVLUK