Belediye Eş Başkanlarımız Adalet Fidan, Süleyman Şavluk ve Belediye Meclis üyelerimiz kısa süre önce yapımı tamamlandıktan sonra esnaflarımıza tahsis edilen Sebze ve Meyve halinde inceleme yaparak esnaflarımız ile bir araya geldi.

Avrupa standartlarına uygun düzeyde yapılan Sebze ve Meyve Halinde toptan sebze ve meyve satısı yapan esnaflarımız Eş Başkanlarımız ile bir süre sohbet etti. Eş Başkanlarımız Esnaflara her hangi bir ihtiyaç durumunda sebze halinde hazır bulunan belediye yetkililerine iletilmesini, giderilmesi hususunda çalışma başlatılacağını söyledi.

Yapılan ziyaretten oldukça memnun olan esnaflarımız, Eş Başkanlarımız Adalet Fidan, Süleyman Şavluk ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti.

Adalet FİDAN
Süleyman ŞAVLUK