Belediye Eş Başkanlarımız Adalet Fidan ile Süleyman Şavluk, Meclis Üyelerimiz, İpekyolu üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. İftar sonrası İpekyolu üzerinde bulunan esnaf ziyaretine başlayan Eş Başkanlarımız ve beraberindekiler, esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı dolayısı ile dün akşam vatandaşın yoğun bir şekilde alış veriş yaptığı 1. Cadde ve Sanat Sokağı'nda esnaf ziyareti yapan Eş Başkanlarımız bu akşam da İpekyolu üzerinde esnaflarımızı dolaştı.

Eş Başkanlarımız, esnaflarla sıcak dakikalar geçirdi. Yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını belirten esnaflar, Eş Başkanlarımız ve Meclis Üyelerine yapılan ziyaretten ötürü teşekkürlerini iletti.

Adalet FİDAN
Süleyman ŞAVLUK