Belediye Eş Başkanlarımız Adalet Fidan ile Süleyman Şavluk, Meclis Üyelerimiz, 3. Cadde de bulunan esnafları ziyaret etti. İftar sonrası 3. Cadde de esnaf ziyaretine başlayan Eş Başkanlarımız ve beraberindekiler, esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı dolayısı ile vatandaşın yoğun bir şekilde alış veriş yaptığı 3. Cadde de, rahat alış verişin sağlanması amacıyla gerekenlerin yapılacağı not alındı. Bayram öncesi 3. Caddenin trafiğe kapanması hususunda yetkililer ile görüşeceklerini belirten Eş Başkanlarımız, esnaflarla sıcak dakikalar geçirdi. Yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını belirten esnaflar, Eş Başkanlarımız ve Meclis Üyelerine yapılan ziyaretten ötürü teşekkürlerini iletti.

Ayrıca Ziyaret esnasında vatandaşlar Eş Başkanlarımızla özel fotoğraflar çekti.

Adalet FİDAN
Süleyman ŞAVLUK