Belediyemizce "Bağımlı olma özgür ol"  şiarıyla başlatılan futbol turnuvası devam ediyor. Halkımızın büyük ilgi gösterdiği turnuvalarda hem rekabet hem de futbolun kardeşliğin pekiştiği nokta olduğu sergileniyor.

Son olarak Belediyemizce kurulan takım müsabakalara katıldı. Eş Başkanımız Süleyman Şavluk ve Meclis üyelerimizin oynadığı maçta, halkımız büyük ilgi gösterdi. Maçın skorunun önemli olmadığı karşılaşma da her iki takım oyuncuları da maç öncesi ve maç sonrası hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son olarak müsabakaya katılan oyuncuların açtığı pankarttaki  "Hepinizi Sporun Birleştirici Gücünü kullanmaya Kardeşliği Pekiştirmeye Davet Ediyoruz." yazısı ise izleyiciler tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Adalet FİDAN
Süleyman ŞAVLUK