Belediye EŞ Başkanlarımızca ilçedeki yürütülen 5 aylık çalışmaların raporu Yenişehir mahallesindeki Ahmet Kaya parkındaki toplantıda halkımıza sunuldu.

Eş Başkanlarımız Adalet Fidan, Süleyman Şavluk, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. İlk olarak 5 aylık faaliyet raporumuzun görselleri ve teknik bilgileri ile sunumu yapıldı. Daha sonra Eş Başkanlarımız Süleyman Şavluk ve akabinde Adalet Fidan çalışmaları detaylı bir şekilde katılımcılara paylaştı.

Stratejik Plan kapsamında yapılacak projeler ile ilgili katılımcıların fikrini alan eş başkanlarımız, bu kapsamda yapılacak projeler hakkında katılımcıların fikrini, görüş ve önerilerini dinledi.

Sonuç olarak ilçedeki belediye çalışmalarının hızlandırılması, yeşil alanların çoğaltılması, her mahallede kütüphanelerin açılması, alt yapı sorununun çözülmesi halkın talepleri arasında yer aldı. Eş Başkanlarımız da,  öncelik olarak ilçenin temel sorunları arasında yer alan yol, su ve alt yapı çalışmaların devam edeceğini bildirdi. Diğer talep ve önerilerin de Stratejik Plan programına dahil edileceğini ve ileriki süreçte gerçekleştirileceğini de söyledi.

Toplantı Eş Başkanlarımızın katılımcılara teşekkür etmesi ile son buldu.

Adalet FİDAN
Süleyman ŞAVLUK