Eş Başkanlarımız Adalet Fidan ve Süleyman Şavluk ile belediye meclis üyelerimiz, 10 Mayıs Engelliler Haftasının nedeni ile ilçemizde bulunan Eğitim ve Rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören engellileri ziyaret etti. Ziyaret esnasında engelli öğrencilere oyuncak dağıtarak, meyve suyu ve kek ikram etti.

Eş Başkanlarımız Adalet Fidan ve Süleyman Şavluk ile belediye meclis üyelerimiz 10 Mayıs Engelliler Haftası nedeni ile ilk olarak Özel Altın Palmiye, Öznur, Mavi Yaşam, Silopi Birim, Sevgi, Gökkuşağı, Sıhhat ve Melek Yüzler Eğitim ve Rehabilitasyon merkezilerinde eğitim gören engelliler ile bir araya geldi.  Burada engelli öğrencilere yönelik verilen eğitimler hakkında bilgi alan Eş Başkanlarımız, hayatın her evresinde engelli vatandaşların özel bir yere sahip olduğu ve bu kapsamda buna göre hareket edilmesi gerektiğini belirtti.

Eğitim ve Rehabilitasyon eğitmen ve yetkilileri de engellilere özel davranılması gerektiğini belirtti.

Hediyelerini alan engelli öğrenciler Eş Başkanlarımıza teşekkür etti.

Adalet FİDAN
Süleyman ŞAVLUK