18 Nisan 2018 tarihinde çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şırnak'a gelen İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU, Cizre ilçesinde Dicle Nehri kenarında düzenlenen iftar programının ardından İlçemizde vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçe merkezinde bulunan Sanat sokağında esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden Sayın SOYLU, yeni açılan bir işletmeye giderek "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

Daha sonra Başak Mahallesinde bulunan Kalekolda görevli asker, polis, bekçi, korucu ve diğer güvenlik personelleri ile sahur yemeğinde bir araya geldi.

İlçemizdeki ziyaret programına İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU 'nun beraberinde bulanan yetkililer, Şırnak Valimiz Sayın Mehmet AKTAŞ, İlçe Kaymakamımız Sezer IŞIKTAŞ ile diğer yetkililer katıldı.

Programın ardından İlçe Kaymakamı Sezer Işıktaş, Bakan SOYLU'ya yöresel halı hediye etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapılan konutlarda vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Sayın İçişleri Bakanımız ilçemizden ayrıldı.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı