İlçemizde görev yapan Müftü Hüseyin Elçi’nin emekli olması nedeniyle veda yemeği verildi.

İlçemizde yaklaşık 5 yıldır görev yapan İlçe Müftüsü Hüseyin Elçi’ye ekmekliliğe ayrılmasından dolayı Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Dr. Sezer Işıktaş tarafından veda yemeği verildi. Grand Otel’inde düzenlenen yemeğe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Dr. Sezer Işıktaş, Şırnak İl Müftüsü Ramazan Tolan, İlçe Jandarma Komutanı Cem Yalçın, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Doğru kurum amirleri katıldı.

Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Hüseyin Elçi, yaklaşık 39 yıldır diyanet işleri başkanlığının çeşitli kademelerinde görev yaptığını, her şeyin bir sonu olduğu gerçeğine atıfta bulunarak, "Gençlik gidiyor, güzellik gidiyor, güç kuvvet gidiyor, güç kuvvetin bitmesiyle mesleki hayatta bitiyor, zenginlikte bitiyor görevde bitiyor. Rabbim ülkemize birlik beraberlik içerisinde huzurlu bereketli bir ömür hayatı nasip etsin." diyerek yemeğe katılanlardan helallik isteyip katılanlara teşekkür etti.

Verilen yemeğin ardından İlçe Müftüsü Hüseyin Elçi katılanlara teşekkür etti. Emekliliğe ayrılan İlçe Müftüsü Hüseyin Elçi’ye Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sezer Işıktaş plaket ve hediyeler verdi.

Adalet FİDAN
Süleyman ŞAVLUK