Silopi Belediye Spor Antrenörlerince ilçe stadında uçurtma şenliği düzenlendi.

Belediye Spor bünyesinde görev yapan antrenörlerimiz tarafından Türk Polis Teşkilatının 173. Yıl dönümü nedeni ile ilçe stadında dostluk maçı düzenledi. Bu kapsamda İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis memurları ile profesyonel baz da 3. Lig de Silopi Sporda futbol oynayan eski sporcular karşı karşıya gelerek maç tuttu. Maçın ardından İlçe Emniyet Müdür yardımcısı Hakan Er ve futbolcular tarafından pasta kesilip futbolculara dağıtıldı. Daha sonra Silopi Belediye Spor 15 yaş grubu futbolcularına madalya verildi.

‘Huzurun Simgesi Uçurtmalar Uçuruldu’

Son olarak her yaştan çocuk, öğrenci, genç, yaşlı herkesin katılımı ile uçurtma şenliği düzenlendi. 200 adet uçurtma ilçe stadındaki çim saha da dağıtıldıktan sonra göklere bırakıldı. Çocukların yanı sıra olgun vatandaşlarında eğlendiği şenlik saatler sürdü. Etkinliği takip eden ulusal medya temsilcileri de bir süre çekim yaptıktan sonra gökyüzüne uçurtma uçurmanın keyfini yaşadı. Akşama doğru yağmurun yağmasıyla beraber etkinlik son buldu.

Etkinlikte rol alan antrenörlerimiz Yıldıray Yücel, Saruhan Çevik ve Ömer Şeflek hocalarımızı tebrik ediyoruz.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı