İpekyolunda Asfaltlanan Caddeye Yol Çizgileri Çizildi

Yayaların ve araçların yolları daha rahat ve güvenli bir şekilde kullanabilmesi amacıyla çalışmalarına devam eden Belediyemiz, asfaltı tamamlanan asfalt çalışması sona eren İpekyolu üzerinde yol çizgileri çizdi.

Belediyemiz, yayaların ve araçların bulvar, cadde ve sokaklarda daha güvenli ulaşım sağlayabilmesi için başlattığı yol çizgisi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, asfaltlanan İpekyolu 2. Şerit üzerinde yol çizgisi çalışmasını tamamladı.

Cadde üzerinde yol çizgisi çizen ekipler, çalışmada çizgilerin daha iyi görünebilmesi için termoplastik boyası kullanıyor.

Yol çizgisi çizme çalışmaları, ilçe genelinde asfaltı tamamlanan cadde, sokak ile yaya geçitlerinin yoğun olduğu yerlerde devam edecek.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı