Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Işıktaş'tan 'Anneler Günü' Mesajı

Silopi Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili Dr. Sezer Işıktaş, Anneler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Işıktaş yayınladığı mesajında şunları kaydetti; “Anneler, hoşgörünün, merhametin ve bilginin tükenmez kaynağıdır. Hayatımızı şekillendiren değerlerin başında annelerimiz gelir. Sevgili Peygamberimizin " Cennet anaların ayakları altındadır." hadis-i şerifi ile önemi bir kat daha artan değerli annelerimize ne kadar saygı, sevgi ve hürmet göstersek yeterli gelmez. Annelerimize karşı olan gönül borcumuzu ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz. İşte bu nedenle annelerimizi yılda bir defa hatırlamak yerine her gün hayır dualarını almak bizlerin en önemli görevi olmalıdır.

Bu duygularla, başlarımızın tacı, kalplerimizin ilacı, yuvalarımızın mimarı annelerimizin gününü kutluyor, her birini ayrı ayrı sevgi saygı ve hürmetlerimle selamlıyor, ellerinden öpüyorum.”

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı