Belediyemize bağlı Kadın Eğitim Destek ve Kültür Merkezinde nglli vatandaşların ailelerine yönelik seminer düzenlendi.

Etkinliğe İlçe Kaymakamımızın Eşi Tuğba Işıktaş Hanfendi, Kadın Eğitim Destek ve Kültür Merkezi Müdiremiz Gönül Ürgen, Psikolog Feyruz Tokay STK temsilcileri ve engelli vatandaşlarımızın aileleri katıldı.

Psikolog Feyruz Tokay, katılımcılara kısa bir konuşma yaptı. Ülkenin farklı il ve ilçelerinden gönderiler engelli ailelerin mektupları okundu. Tokay, özel çocuk ailelerinin yaşadığı kaygı ve endişeleri ya da özel çocuklarının eğitimi sağlığı için yapılması gerekenleri anlattı.

Psikolog Feyruz Tokay Kadın Eğitim Destek ve Kültür Merkezi Müdiremiz Gönül Ürgen’e programın sonunda demet verdikten sonra program sona erdi.

Adalet FİDAN
Süleyman ŞAVLUK