Minik Sporculardan Spor Tesisine Ziyaret

Belediye Spor Kulübümüzde eğitim alan minik futbolcular Yenişehir mahallesinde yapımı devam eden spor tesisimizi ziyaret etti. Sabırsızlıkla bitmesini bekleyen futbolcular, bir an önce bitmesini ve burada spor eğitimi almak istediklerini söyledi.

Belediyemizce Yenişehir mahallesinde yapımı devam eden 2.400 m2 alan üzerine yapılan Silopi Belediyesi Spor Tesisi kompleksimizi minik sporcular ziyaret etti. Belediye Spor Kulübü bünyesinde çeşitli dallar da eğitim alan yaklaşık 300 sporcu, tesisin bir an önce bitmesi için sabırsızlandıklarını söyledi.

İlçe stadında yapılan antrenmanın ardından minik sporcular, Belediye Antrenörlerimiz Yıldıray Yücel ve Saruhan Çevik ile beraber Yenişehir mahallemizdeki spor tesisini ziyaret etti. Sporcular bura da emeği geçen İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş’a teşekkür ettiklerini belirterek, ilk kez böyle bir spor kompleksinin yapıldığını ve bura da sürekli sportif dallar da eğitim alacaklarını belirtti.

Silopi Belediye Spor Kulübü Antrenörü Saruhan Çevik, yaptığı açıklama da öğrencilerin spor kompleks alanını çok merak ettiklerini ve ısrarları üzerine buraya geldiklerini söyledi. Yapımında emeği geçen Eski Kaymakam ve Belediye Başkanı Savaş Konak, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş, Belediye Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Emin Güler’e teşekkür etti.

Minik Sporcular burada toplu fotoğraf çektikten sonra dağıldı.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı