Belediyemizce ilçe merkezindeki ara sokaklardaki parke taşı döşeme işleri devam ediyor.

İlçe merkezinde yürütülen alt yapı çalışmalarının sona erdiği alanlar da üst yapı çalışmaları başladı.

Asfalt ekipleri tarafından ilçe merkezimizdeki ana caddelere asfalt döküm işleri devam ederken, asfalt makinesinin girmediği sokaklara ise kilitli parke taşı döşeniyor. İmalatı tamamen Belediyemize bağlı parke taşı fabrikasında üretilen kilitli parke taşlarını ekipler tarafından ara sokaklara döşeniyor.

Son olarak Yeşiltepe mahallesinde bulunan ara sokaklarda parke taşlarının döşenmesinin ardından sokaklar yeni görünümüne kavuştu. Fen İşleri Müdürü Mehmet Şirin Saygıdar çalışma alanlarını denetleyerek, personellerden çalışma hakkında bilgi aldı.

Ayrıca Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş, çalışmaların hızlanması ve bitmesi hususunda personellere talimat verdi.

Belediyemizce ilçe merkezimizde kilitli parke taşı ve sıcak asfaltın dökülmediği cadde ya da sokak kalmayacak.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı