Eş Başkanlarımız ilçemize daha sağlıklı hizmet sunabilmek için bütün birimlerimizin personelleri ile toplantı yapmayı hızla sürdürüyor.

Eş Başkanımız Adalet Fidan ve Süleyman Şavluk Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğüne bağlı personeller ile toplantı gerçekleştirdi. İlçede bulunan mezarlıklar ve Park ve Bahçeler hakkında bilgi alan Eş Başkanlarımız, personellerin sorun ve sıkıntılarını da dinledi.

Park ve Bahçeler Müdür Vekili ve Mezarlıklar Müdür Vekili Mahmut Mıtlın, çalışmalar hakkında brifing verdi.  Bu brifingden yola çıkarak çalışma yürüteceklerini belirten Eş Başkanlarımız Adalet Fidan ve Süleyman Şavluk, personellere çalışma hususunda gereken hassasiyeti göstermelerini belirtti ve akabinde toplantı son buldu.

Adalet FİDAN
Süleyman ŞAVLUK