Belediye Eş Başkanlarımız Adalet Fidan ve Süleyman Şavluk belediye Temizlik Müdürlüğüne bağlı personellerimiz ile değerlendirme toplantısı yaptı.

Belediye konferans salonunda Temizlik Müdürlüğüne bağlı personeller ile bir araya gelen Eş Başkanlarımız Adalet Fidan ve Süleyman Şavluk ilk önce personeller ile tanıştı. Daha sonra ilçe merkezindeki temizlik durumu hakkında bilgi alan Eş Başkanımız Adalet Fidan, personellerimize özveri ile çalışmaları gerektiğini ve ilçedeki temizlik durumunun en üst seviyede tutulmasını söyledi.

Eş Başkanımız Süleyman Şavluk da, personellerin sorun ve sıkıntılarının olması durumunda kendileri ile iletişime geçmelerini belirtti.

Konuşmaların ardından temizlik müdürlüğüne bağlı personeller de ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra toplantı sona erdi.

Adalet FİDAN
Süleyman ŞAVLUK