Ramazan etkinlikleri 3. Gün

Silopi Belediyesince Ramazan şenlikleri adı altında düzenlenen etkinlikler coşkuyla devam ediyor.

İlçe stadında yapılan etkinlik 3’üncü gününde İlahi Sanatçısı Sedat Uçan’ın katılımıyla başladı. Binlerce kişinin katıldığı program da İlahi sanatçısı Sedat Uçan ve Peker Kardeşler İlahi Grubu vatandaşları adeta coşturdu.

Etkinlikte yoğun yağmurun yağması esnasında bile alanı terk etmeyen vatandaşlar geç saatlere kadar etkinlik alanında kaldılar. Konser bitiminde ilahi sanatçısı Sedat Uçan ile fotoğraf çekmek için sıraya giren Silopili vatandaşlar, bu tür etkinliklerin sürekli olması için Silopi belediyesi yetkililerine çağrıda bulundular.

Etkinlikte Silopi belediyesince su, tatlı, pamuk şekeri, limonata ikramında bulunuldu. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş, Eşi Tuğba Işıktaş ile birlikte programın bitimine kadar etkinliği alanında vatandaşlar ile birlikte etkinlik alanında kaldılar.

Son olarak İlahi Sanatçısı Sedat Uçan çıkardığı son ilahi albümünü Silopi Kaymakamı ve Belediye başkan Vekili Sezer Işıktaş’a hediye etti.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı