Belediyemizce Ramazan şenlikleri olarak düzenlenen etkinlikler final gecesinde coşkuyla sona erdi.

İlçe stadında yapılan etkinliğin final gecesinde İlahi grubu Grup Tillo'nun katılımıyla başladı. Binlerce kişinin katıldığı program da İlahi İlahi grubu Grup Tillo vatandaşları adeta coşturdu.

Etkinlik alanına gelen vatandaşlar okunan ilahiler ile coşarken,  ilahilere eşlik etti.

Etkinlik esnasında konuşma yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş, Ramazan ayı boyunca düzenlenen etkinliklere eşlik eden tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti. Bu etkinliklerin önümüzdeki süreçlerde de devam edeceğini belirten Işıktaş, tüm Silopi halkının Ramazan Ayını ve Ramazan Bayramını şimdiden kutladığını söyledi.

Konser bitiminde İlahi grubu Grup Tillo ile fotoğraf çekmek için sıraya giren Silopili vatandaşlar, bu tür etkinliklerin sürekli olması için Silopi belediyesi yetkililerine çağrıda bulundular.

Etkinlikte belediyemizce su, tatlı, pamuk şekeri, limonata ikramında bulunuldu. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş, Eşi Tuğba Işıktaş ile birlikte programın bitimine kadar etkinliği alanında vatandaşlar ile birlikte etkinlik alanında kaldılar.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı