Sanat sokağında bulunan çay ocağı konsepti değiştirilerek  kitap kafe olarak tasarlandı. Mekanın sadece konsepti değil  mimarisi de  tamamen değiştirilerek yeni konseptine uygun şekilde tasarlandı. Mekanın iç kısmında yer döşemeleri , tavan kaplamaları, duvar kaplamaları tamamen yenilenecek ve baştan dekore edilecektir. Yenilenmiş kafe kısmının  yanı sıra, iç mekanda özel olarak tasarlanmış kitaplık bölümü ve okuma alanı ile tüm ilçe halkının kullanımına açık olacaktır.

Mekanın dış cephesi de iç mekanla uyumlu olacak malzeme ve renklerle yeniden tasarlandı. Kafe için bir dış mekan oluşturularak bu dış mekan ve cephe aracılığıyla kafenin müşterilerinin yanı sıra tüm sanat sokağına self servis yöntemiyle hizmet sağlaması amaçlanmaktadır.

Tasarım süreci tamamlanan kafenin şu an tadilat işleri devam etmekte olup inşaatının 2 ay içerisinde tamamlanarak halkımızın hizmetine açılması planlanmaktadır.

Adalet FİDAN
Süleyman ŞAVLUK