Şehitlerimizi Son Yolculuğuna Uğurladık

İlçemiz Çalışkan Beldesi kırsalında PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan 2 güvenlik korucumuz toprağa verildi.

Şırnak merkezde yapılan törenin ardından helikopter ile ilçemize bağlı Çalışkan beldesindeki 172’inci Zırhlı Tugay Komutanlığı Çalışkan Hudut Tabur Komutanlığına getirilen şehitler için burada da askeri tören yapıldı.

Ardından şehitlerimiz ambulanslar ile Çalışkan belde mezarlığına getirildi. Cenaze namazı kılınan şehit korucular, törenle toprağa verildi.

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, şehitlerin tabutlarına bağlı bayrakları şehit güvenlik korucularımız Süleyman Tosun ve Halil Yerboğa’nın çocuklarına verdi.

Cenaze defin merasimine Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Silopi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Sezer Işıktaş, Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Çakır Söğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Alper Sır, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, İlçe Jandarma Komutanı Cem Yalçın katıldı.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı