İlçemizde İŞKUR tarafından yapılan 95 kişilik iş ilanına 3 bin 657 kişi başvurdu.

İŞ KUR Hizmet Merkezi Müdürlüğünce Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında işe alınacak 95 kişi için noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Silopi Koç İlkokulu konferans salonunda noter huzurunda, 95 kişinin 9 ay süreyle işe alınması için kuralar çekildi. Kura çekimi sırasında Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Dr. Sezer Işıktaş, Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, Silopi İş Kur Hizmet Merkezi Müdürü Haci Tüzün ve vatandaşlar katıldı.

Silopi 1’inci Noteri Münevver Kocaman Ersöz tarafından katılımcıların huzurunda kura çekilmeden önce İş Kur personel alımı için başvuran 3 bin 657 kişinin ismi okundu.

Daha sonra katılımcıların huzurunda kuralar çekilerek ismi çıkan 95 kişi tutanak altına alındı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Dr. Sezer Işıktaş, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, buradan ayrıldı.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı