Talesemi Hastalarına Minik Konser

İlçe Gençlik Merkezinde Talasemi hastalarına Genç Gönüllüler Korosunca minik konser verildi.

Şırnak Talesemi Derneği, Silopi Gençlik Merkezi ve Belediyemize bağlı Kadın Kültür Merkezinin ortak düzenlediği etkinlikte Talesemi hastaları ve lösemi hastaları eğlendirildi. Gençlik Merkezinde bir araya gelerek bir süre sohbet eden katılımcılara ikramlar verildi ve ardından Gençlik Merkezine bağlı Genç Gönüllüler Korosu tarafından okunan şarkılar eşliğinde coştu.

Son olarak İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Dr. Sezer Işıktaş'ın Talesemi ve Lösemi hastaları için hazırladığı hediyeler takdim edildi.

Etkinliğe Gençlik Merkezi Müdiresi Ayten Şimdi, Silopi Belediyesi Kadın Kültür Merkezi Müdiresi Gönül Ürgen, Şırnak Talesemi Derneği Başkanı Nurullah Bartan, Talesemi hastaları ve yakınları katıldı.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı