Vekil Ağralı’dan Tesisimize Ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, belediyemizce yapımı tamamlanan Su Arıtma Tesisini ziyaret etti. Sabah saatlerin de ilçemize gelen Ağralı, önce Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Dr. Sezer Işıktaş’ı makamında ziyaret etti. Vekil Ağralı Çarşı Camisinde kılınan Cuma namazı sonrası Belediyemizce yapımı tamamlanan Şehit Harun Boy Mahallesindeki Su Artıma Tesisini ziyaret etti.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Dr. Sezer Işıktaş, AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı’ya yöresel kilim ve filografi hediye etti.

Personellerimiz ile bir araya gelen Ağralı tesis hizmet binası önünde toplu fotoğraf çektikten sonra ilçeden ayrıldı.

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı’ya ziyaret esnasında İlçe Kaymakamı ve Belediye başkan Vekili Sayın Dr. Işıktaş, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen, Belediye Birim Müdürlerimiz eşlik etti.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı