Yardıma muhtaç vatandaşlarımızın ihtiyaçları giderildi

İlçe merkezinde yardıma muhtaç ve çalışamayacak durumda olan vatandaşlarımızın hanelerinin bakım ve onarımları, ayrıca maddi ihtiyaçları giderildi.

Ömer Doru ve bedensel engelli eşi Lali Aytış’ın Karşıyaka mahallesindeki evi sil baştan yeniden yapılırken, son çevre düzenlenmesinin ardından aileye teslim edilecek. Eski ve tavan kısmı topraktan olan ev, Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı mühendislerin proje desteği ile yeni baştan yapıldı.

Ömer Doru “Mazlumun yoldaşı Sezer Işıktaş’a sürekli dua ediyorum”

Evin tabanı, odaları ve diğer bütün ihtiyaçları baştan yapılırken, yapılacak çevre düzenlenmesini ardından ev Ömer Doru’ya teslim edilecek. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Ömer Doru, kendisini defalarca arayarak, bütün ihtiyaçlarını gideren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sezer Işıktaş’a sürekli dua ettiğini belirtti.

“Ahmet (Ubeyt) Men’in Evi Onarılarak, İhtiyaçları Giderildi”

Ayrıca Ahmet (Ubeyt) Men’in barındığı Yeşiltepe mahallesindeki evi, İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sezer Işıktaş’ın talimatı ile Fen İşleri Müdürümüz Mehmet Şirin Saygıdar’ın koordinesinde, Fen İşleri Müdürlüğü personelleri, İtfaiye Müdürlüğü Personellerimizin seferberliği ile bütün duvarları ve tavan kesimleri, evin dış bahçesi yenilendi. Gereken temizliğin de yapıldığı hanenin Ahmet (Ubeyt) Men’e teslim edileceği bildirildi.

“Besna Bilgin’in evinin bakımları yapıldı”

Karşıyaka mahallesinde kimsesiz yaşayan Besna Bilgin, İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sezer Işıktaş’ın talimatı ile evine gidilerek, eksiklikleri giderildi. Fen İşleri Müdürü Mehmet Şirin Saygıdar, hanedeki hasarı tespit ettikten sonra, daha önce tavanı odun ve topraktan olan Bilgin’in evine, yeniden beton tavan yapıldı. Evinin içi boyanırken, dış sıva işlemleri de yapılarak hane sahibi Besna Bilgin’e teslim edildi.

İlçe Kaymakamımın ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş’ın talimatı ile Fen İşleri Müdürü Mehmet Şirin Saygıdar hanelere gelerek, son denetimini yaptıktan sonra hane sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Sezer IŞIKTAŞ
Silopi Kaymakamı